آرد
آرد اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن
آرد خبازی
آرد خبازی آردی است که حدود ۸ الی ۱۲ درصد بسته به نیاز مشتری سبوسگیری شده و
آرد فانتزی
آرد فانتزی این محصول از ترکیب مغز دانه گندم با سایر قسمتهای اندوسپرم (مغزدانه) گندم به منظور
آرد نول
آرد نول این آرد با درصد سبوسگیری ۲۳% تولید میشود، این آرد دارای پروتئین بالا، دانهبندی نرم
آرد سنگک
آرد سنگک این آرد از اندوسپرم و مقدار زیادی سبوس تهیه میشود. جزء آردهای تیره محسوب شده
آرد کامل گندم
آرد کامل گندم: براساس استاندارد ۱–۱۰۳ آردی که تقریباً از تمامی اجرای دانه گندم تهیه میشود را آرد کامل مینامند و هر چه میزان سبوس در آرد بیشتر باشد رنگ آن را تیرهتر مینماید